MKTG NaM - pasek na kartach artykułów
4 z 7
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Przepis na faszerowaną paprykę poleca użyć wieprzowiny,...
fot. 123rf.com/maxsheb

Smakowita papryka nadziewana mięsem mielonym. Przepis na połączenie smaków, które zachwyci każde podniebienie. Sposób na pożywny obiad

Mięso mielone

Przepis na faszerowaną paprykę poleca użyć wieprzowiny, wołowiny lub baraniny. Warto wiedzieć, że tłuste mięso sprawia, że papryka będzie smaczniejsza, gdyż dzięki tłuszczowi łatwiej wchłonie wszystkie smaki.

Zobacz również

Byli premierzy, politycy, i były prezydent o 20-leciu Polski w UE i jej początkach

Byli premierzy, politycy, i były prezydent o 20-leciu Polski w UE i jej początkach

Trener Lecha Mariusz Rumak przed meczem z Widzewem ZOBACZ WIDEO

Trener Lecha Mariusz Rumak przed meczem z Widzewem ZOBACZ WIDEO

Polecamy

Eksperci ds. snu nie robią tego nigdy rano. To łatwe i trudne jednocześnie

Eksperci ds. snu nie robią tego nigdy rano. To łatwe i trudne jednocześnie

Puszyste drożdżówki z truskawkami. Ten rarytas rozpływa się w ustach

Puszyste drożdżówki z truskawkami. Ten rarytas rozpływa się w ustach

Zdrowa i kolorowa sałatka z młodych ziemniaków. Najlepsza do grilla

Zdrowa i kolorowa sałatka z młodych ziemniaków. Najlepsza do grilla